Wednesday, 27 April 2011

Private Number!!


Semalam ade sorang hamba ALLAH ni mungkin xde kerja agaknya, boleh pulak main misscall2 dekat phone aku!! Dah la tu entah dari mana dye dapat no.phone aku,aku pun xtau!! Tak puas lagi agaknya dgn miscall aku dari maghrib sampaila ke subuh boleh dye hantar msg maki2 aku!! 


Macam ni lah msg yang dihantar untuk memaki aku :

 "WEI BETINA KO NI MMG XBOLEH NAK TGK ORG SENANG CKIT EK?? NAPE KO MESTI NAK KACAU AKU DGN MR.F....?? SEDAR R DIRI KO TU SIKIT !! XPADAN DGN SAKIT TAPI ADA HATI NAK KACAU HUBUNGAN AKU N MR.F....!! DAH TAU KO TU ADE PENYAKIT XPAYAHLA SIBUK2 NAK MENGGEDIK DGAN MR.F....!! KO TAU X, KO TU TGGU MASA NAK MATI JE MASIH ADE HATI NAK MENGGATAL.. TAK TAU MALU EK?? XPAYAH SIBUK2 NAK MENGGATAL NGAN BF AKU KO PERGI UAT AMAL IBADATKAN BAGUS!! KO KAN SAKIT TUNGGU MASA NAK MAMPOS JER... SATU LAGI KO INGAT MR.F.... TU SAYANG KO KER BETINA?? DYE COUPLE DGN KO SEBAB KESIAN AND SEBAB DYE NAK DUIT KO JELAH!! BETINA BODOH..

Ape entah agaknye salah aku kat dye?? Kenal pun tidak tetibe je nak sound aku macam tu.. Apa kes?? Jangan2 pompuan yang sound aku tu pompuan yang ada scandal ngan si dye tak?? Lau betul la pompuan tu pompuan yang same ape hal nak sound2 aku sekarang ni sape yg rampas sape?? PLEASE LA GURL KO TU KOT YANG JADI PERAMPAS PEHAL NAK SOUND AKU LAK??? LAU KO NAK SI MR.F... TU AMBIK LA INGAT AKU HERAN???

Yang paling aku xboleh blah n yang membuatkan aku rase this gurl tersangat2 la idiot sebab dye misscall aku pakai "PRIVATE NUMBER".. Agaknya credit dye dah abiz kot kne telan ngan aku punyer voice mail boleh pulak suh aku call dye semula!! X ke idiot namenya tu?? Dah name pun "PRIVATE NUMBER" mmg sah2 la xboleh nak call semula!! Entah ape-ape entah...





   

Tuesday, 26 April 2011

Masih Dalam Siasatan!!

Sekarang ni aku masih lagi menjalankan siasatan tentang kes Kecurangan & Pembohongan si dia!!
Baru-baru ni aku dapat information dari one of  my best frenz yang mana kawan aku tu ternampak si dye naik moto dgn pompuan.. Tapi aku xpercaya sampai la satu hari tu aku ternampak sendiri dye "BONCENG" pompuan tu.. Aku follow dye dari belakang tapi dye langsung xperasan.. Bukan main gatal lagi aku tgk pompuan tu..Tergedik sana tergedik sini mcm xpernah naik moto!! Aku sendiri pun x mcm tu.. Sampai hati dye buat aku mcm ni setelah 4 tahun lebih kami bersama.. Aku tk marah lau dye ade kawan pompuan lain and aku xkan marah kalau dye nak kuar dgn pompuan lain tp "JGN TIPU AKU"..If dye cakap jujur aku tak kan marah.. Ni tak dah la menipu aku pastu aku tunggu untuk dye explai kat aku tapi HAMPEH langsung tak de.. Bile aku tanya boleh dye xmengaku yang dye "BONCENG" pompuan tu.. Kat situ je dah nampak "PEMBOHONGAN" dye!! Xpe kau teruskanlah dgn "PEMBOHONGAN" kau tu.. Aku nak tgk sejauh mane permainan kau!! Once siasatan aku dah complete time tu baru kau tau langit tu tinggi ke rendah... Sekali aku dah benci sampai bile-bile aku akan benci!!


Monday, 25 April 2011

Story About Me And Him!!

Agak lame gak aku x post something dekat blog ni..
sekarang ni life aku agak hectic n im kinda busy with my work..
tapi sekarang ni aku bukan nak story sal hal kje.. Aku nak story tentang kisah aku dan si sia...

Aku ada someone special dalam life aku..
kami dah berkawan n bercinta selama 4 tahun lebih..
Dye mmg bukan first luve aku..tp aku sayang sangat dye..
Coz bagi aku dye istimewa sgt..
Perkenalan kami bermula secara tak sengaja..
Pada mula perkenalan aku sgt bencikan dye coz cara dye pandang aku mcm dye xpuas ati n time tu mmg gaya dye seolah2 dye seorg yg Budget Best + Perasan Hensem!!
Setelah 2 3 kali kami berselisih akhirnya box karaoke menjadi saksi permulaan segala-galanya!!

Aku xtau mcm mane aku boleh tersenyum tatkala aku terdengar dye menyanyikan lagu dari AXL'S (Andai Dapat Ku Undur Masa) maybe aku teringatkan kenangan dgn arwah first luve aku kot!!Hurm setelah aku tersenyum mengenangkan lagu tu dye dgn gentleman n selambanya masuk ke box aku n memperkenalkan diri..
Dari situ bermula perkenalan aku dgn si dye...

Sepanjang Tempoh perkenalan kami macam-macam perkara dah kitorg tempuhi..
n family dye pun dah terlebih syg dan sukakan aku..begitu juga dgn aku!! Aku dah anggap family dye mcm family aku sendiri..Kalu nak cite tentang kisah aku dan dye mmg xkan abiz coz hubungan kitorg slalu diuji dgn pelbagai masalah..Tapi kami tetap bertahan...

Tapi sekarang ni dah xmcm dulu..Semenjak dye bertukar tmpat kerja baru n semenjak dye berkawan dgn salah seorang dari kwan opiz dye perangai dye mmg lain sgt2..
Aku sendiri terkejut tgk perubahan diri dye yg drastik!! "Ku sangka panas hingga ke petang rupanye hujan ditengah hari..
begitulah di ibaratkan perhubungan aku dan si dye skrg ni..Mane perginya janji2 yang dah dye ungkapkan dulu..Mustahil dye dah lupa semua tu?? MUSTAHIL!!

Friday, 1 April 2011

First Time!!!

Assalamualaikum...

This is my first time untuk mula join mnjadi salah seorang dari blogger..
Biasa lah namenye pun dah first time so still blur2 lg and xtau nak post ape??
Hehe =P